Sweden

Granitgrottan och lednamn

Jag har sökt här på 8a samt på webben i allmänhet och antingen så söker jag värdelöst eller så finns det helt enkelt ingen förare med lednamnen inskrivna? Hittar en skiss här på 8a med de lederna som går inne och precis utanför grottan men utan lednamn och när man tittar här i databasen så har folk registerat sina ascents med lednamn...finns dessa att hitta någonstans? Håller tummarna för en uppdatera topo i allmänhet så stället är en riktig guldpärla!

Tackar...vi ska försöka fixa en komplett topo inom kort. Vissa lednamn och linjer går även att finna i Göteborgsföraren.
Far man hoppas att ni gor den pa Sverigeforaren.se?
När vi gör den publiceras den på 8a.nu. Vidare kommer jag sätta upp den på Accesskylten vid klippan.
Varför inte publicera den på både 8a.nu och Sverigeföraren? Sverigeföraren håller ju på att bli riktigt bra och den blir bara så bra som communityn gör den. /Olof
Copy-Paste?
@ spanked: Har du korrekturläst ditt inlägg? Hur får man ihop 8a.nu med "så bra som communityn gör den"?
Vore larvigt att inte sätta upp den på Sverigeföraren. Som om det vore nå konkurens mot 8a.nu? Jens vill ha monopol på klätter community? =)
@ Tobbe: Jag förstår inte. Du eller någon annan får gärna lägga upp Granitgrottan på Sverigeföraren. Själv har jag inte tid. 8a vill verka som en portal för klättercommunityn och iden ingår självfallet Sverigeföraren. Varför så negativ?
Absolut inte negativ, misstolka dig antagligen.
http://sverigeforaren.se/index.php/Granitgrottan
Blir det noen topo over Granitgrottan? Ser bildene her på 8a, men de er jo ikke spesielt oversiktelige. Må jo ha men kjentman.
Vi kommer göra en riktig topo över Granitgrottan i vår.