GO TO GLOBAL SITE   se es us fr za it
de ca au no
at br ru ch
gb pl nl sk
Hem | Nyheter | Videos | Artiklar | Galleri | Klippor | Gyms | Sök - Tick List | Forum | Ranking | Blogs | Kontakt | Ny Medlem
 By: Alvaro Susena  | Date: 2013-04-09  | Category: Interviews    | Comment  
 8a.nu

På 8a.nu strävar vi efter att få en trevlig och mogen ton i kommentarer och debattinlägg. Nedan följer de etikreglerna vi från och med april 2013 tillämpar. För att kunna göra inlägg i kommentarer och starta forumtrådar krävs det att du är registrerad medlem och inloggad. Du registrerar dig som medlem genom att fylla i ett formulär under Ny medlem. Du måste ange ditt riktiga namn. Användandet av uppenbart påhittade personuppgifter kan leda till att ditt medlemskap raderas.

1 Vett och etikett

De reglerna som här följer är inget annat än vanligt vett och etikett som gäller både för internet och vardagslivet.

1.1 Var trevlig och respektera andra.

1.2 Uttalanden som kan uppfattas som stötande eller kränkande är inte tillåtna. Argumentera gärna, men låt det inte spåra ur till pajkastning. Angrepp på person, etnisk tillhörighet, kön och religion är naturligtvis inte tillåtet.

1.3 Personliga ärenden, privata diskussioner och liknande får inte förekomma i forumet.

1.4 Att uttala sig provocerande endast för att reta upp andra (så kallat trollande) är inte tillåtet.

2 Tänk på hur du skriver.

2.1 Trådrubriker ska tydligt visa vad tråden handlar om.2.2 Det är inte tillåtet att skapa flera trådar om samma ämne. Om en moderator har låst en tråd, är det inte tillåtet att skapa en ny tråd om samma ämne.

2.3 Skriv tydligt och på ett sätt som alla kan förstå. Du får skriva på annat språk, men helst ska inläggen vara på svenska. Undvik ironi och att göra dig rolig på bekostnad av andra, det är lätt att misstolka ironiska kommentarer.

3 Anmäl olämpliga inlägg

Medlemmar har möjlighet att rapportera misstänkta regelbrott genom att kontakta redaktionen.

4 Signaturer och avatarer

4.1 Avatarer får inte föreställa eller likna något som kan uppfattas som stötande.

4.2 Avatarer och signaturer är att betrakta som personliga. Använd därför inte någon annan användares signatur eller avatar utan tillåtelse.

5 Brott

Det är inte tillåtet att uppmana till brott eller sprida uppmaningar till brottsliga handlingar. Allt innehåll regleras av svensk lagstiftning.

6 Marknadsföring och försäljning

Forumet får inte användas för att skapa eller sprida marknadsföring för egen eller andras verksamhet. . Vill du eller ditt företag annonsera i 8a.nu kontakta redaktionen.

7 Användare

En fysisk person får inte registrera mer än ett användarkonto och det är inte tillåtet att registrera ett nytt om det gamla blir avstängt.

8 Synpunkter

Om du har synpunkter på hur redaktionen har hanterat en kommentar, inlägg eller forum-tråd, kontakta oss direkt, skapa inte en tråd i tråden.

Moderatorer

Moderatorer finns för att hjälpa till och göra forumet så trevligt som möjligt, men deras uppgift är också att se till att reglerna följs. För att underlätta moderatorernas arbete kan du anmäla överträdelser genom att kontakta redaktionen.

Moderatorer har rätt att låsa, radera eller ändra en tråd som inte uppfyller dessa regler eller på något annat sätt anses olämplig.

Rättigheter

8a.nu hävdar ingen äganderätt till användargenererad information. Genom att lägga ut text, bilder eller annan media, ger du emellertid 8a.nu obegränsat tillstånd att globalt och royaltyfritt reproducera, anpassa och publicera materialet.

Användargenererad information

Vem som helst kan registrera ett användarkonto. Alla inlägg i forumet, kommentarer till artiklar och gallerier är användargenererad information och återspeglar inte 8a.nu's synsätt eller ståndpunkter.

Personlig integritet

8a.nu följer anvisningar i PUL-lagen.

Villkor och regler kan ändras. Om så sker meddelas ändringen i forumet.

8a.nu